Politică de Retur

Formular de retur

  1. Cum returnez un produs?

   

  Mai jos sunt descrise instructiunile pe care trebuie sa le urmati in cazul in care doriti sa returnati un produs achizitionat prin intermediul site-ului MARKETREDUS.ro. Aceste instructiuni sunt prezentate aici pentru a simplifica detaliile descrise in Termenii si Conditiile site-ului care au statutul de contract la distanta si care definesc drepturile si obligatiile fiecarei parti. Acestea au fost acceptate de dvs. in momentul in care ati folosit serviciile site-ului ecupon.ro si ati plasat comanda.

   

            Trimiteti un email pe adresa contact@marketredus.ro cu titlul “Retur comanda NUMARUL COMENZII.“

            mesajul trebuie sa contina urmatoarele detalii folosite in momentul plasarii comenzii: nume client, numar de telefon, denumire produs, numarul comenzii.

            mesajul mai trebuie sa contina: motivul returnarii si modul in care doriti sa solutionati returul (returnarea contravalorii produsului SAU inlocuirea produsului). Daca numarul de telefon pe care doriti sa fiti contactat este diferit de cel care a fost folosit cand s-a efectuat comanda va rugam sa-l mentionati in interiorul mesajului.

            in cel mai scurt timp posibil veti fi contactat, telefonic sau pe e-mail, de catre unul din operatorii nostri. Acesta va va informa care sunt pasii necesari pentru returnarea produsului.

  1.      Produsul trebuie sa nu contina semne de purtare, uzura sau consum. Produsul impreuna cu ambalajul producatorului trebuie impachetate corespunzator, cel putin intr-o alta cutie sau punga pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel incat sa nu prezinte urme de deteriorare legate de impachetare.

  2.      Trebuie sa expediati produsul printr-un serviciu de curierat rapid la alegerea dvs. (altul decat Posta Romana), achitati taxa de transport si specificati valoarea de ramburs: 0 (zero). Adresa la care trebuie sa trimiteti produsul o veti primi de la noi

  3.      Trimiteti pe adresa de e-mail cont bancar in care solicitati restituirea contravalorii produsului.

  4.      Partenerul este obligat conform legii sa va restituie banii in termen de 30 de zile de la primirea produsului.

  Conform OUG 34/2014 aveti dreptul sa returnati orice produs in termen de 14 zile de la primirea acestuia prin curier. Retururile care depasesc aceasta perioada pot fi efectuate numai daca indeplinesc conditiile de garantie ale produsului / serviciului.

   

  2. Detalii despre produse. Politica de returnare a produselor / serviciilor comandate

   

  Costul returului si / sau inlocuirii produsului, va fi suportat de MARKETREDUS doar in cazul in care produsul livrat este defect sau altul fata de cel comandat. In caz contrar, costurile de transport revin in responsabilitatea Utilizatorului/Cumparatorului, in cazul in care in oferta postata nu este specificat altfel.

   

  3. Produse fara drept de returnare:

   

  Urmatoarele categorii de produse nu se pot returna decat daca sunt sigilate (cutia nedeschisa) si cutia nu prezinta urme in interior ca a fost deschisa. Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16

            Consumabile (acumulatori, cartuse imprimanta etc)

            Produse care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena (produse de ingrijire / igiena personala)

            Produse care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente

   

  4.   Conditii pentru cererea de returnare:

   

  * In maxim 14 zile calendaristice din momentul achizitiei puteti solicita returnarea sumei achitate indiferent de motivul cererii de returnare. Solicitarea o puteti comunica in scris la adresa contact@marketredus.ro

   

  * marketredus.ro isi rezerva dreptul de a investiga orice cerere de returnare si de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abuzive care se produc dupa: consumarea / prestarea / achizitionarea bunului sau serviciului.

   

  * Returnarea banilor, se face doar intr-un cont bancar, pe care clientul il ofera comerciantului care a livrat produsul.

  0